PU vloer

Hoe houd ik mijn PU vloer in topconditie?

Met SubliLabs gietvloerreiniger EP 100 blijft uw vloer in perfecte staat.

PU vloeren of gietvloeren in Polyurethaan zijn zeer populair, niet alleen vanwege de strakke en moderne look maar ook vanwege het snelle en eenvoudige onderhoud.

Ze zijn naadloos en dus hygiënisch omdat er geen vuil of bacteriën in de voegen kan kruipen zoals dit bijvoorbeeld wel het geval is bij tegels en beton! Deze eigenschap is met name belangrijk voor toepassing in o.a. horeca, ziekenhuizen en labo`s die een steriele en bacterievrije omgeving vereissen.

PU vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en slijtvast, op voorwaarde dat ze op de juiste manier en met de juiste producten gereinigd worden. Een standaard allesreiniger is niet geschikt omdat het zeepresten achterlaat die extra vuil aantrekken. Al vrij snel krijgt de vloer hierdoor een doffe vlekkerige uitstraling. Het gebruik van meer agressieve reinigingsproducten tasten vaak de toplaag aan waardoor uw kostbare PU vloer ernstige schade kan oplopen en een herstelling van de toplaag noodzakelijk maakt. Maar dat zijn kosten die u uiteraard wenst te vermijden!

Op basis van jarenlange ervaring in de gietvloersector heeft SubliLabs een product op de markt gebracht dat speciaal ontwikkeld werd voor het snel en doeltreffend reinigen van Epoxy, PU en andere types gietvloeren. Onze gietvloerreiniger EP 100 onderscheidt zich van andere reinigers door een hoge concentratie aan werkzame stoffen die, zelfs in een sterk verdunde oplossing, gemakkelijk al het vuil verwijderen zodat uw vloer in perfecte staat blijft en bovendien een aangename frisse geur achterlaat.

U kunt EP 100 online bestellen op onze webshop gietvloerreiniger.com

Wenst u meer informatie over dit product neem dan snel contact met ons.

Similar Posts